За по-добри резултати използвайте CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.
Затворник в собствения си дом! Пребиха и заключиха старец за 340 лв. Прочети още на:

Затворник в собствения си дом! Пребиха и заключиха старец за 340 лв. Прочети още на:

Нагли крадци пребиха и ограбиха 71-годишен мъж от павликенско село Сломер. За капак апашите заключили жертвата в собствената му къща, където мъжът престоял 4 дни.
Още по темата
Пребитата баба от Дреновец: Първо биха, после питаха…
Двама 18-годишни набиха пенсионерка, за да я ограбят
Едва в началото на седмицата той бил открит от съселяните си в безпомощно състояние, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Двама мъже нахлули в дома на пенсионера и го принудили да им даде всичките си пари. Той извадил последните 340 лева, които имал, но въпреки това те го пребили и го заключили в една от стаите в къщата му.

Четири дни по-късно продавачката в местния магазин се осъмнила да не се е случило нещо с мъжа, защото не го е виждала дълго време. Така хора са отишли до дома му, където са го открити заключен и в тежко състояние.

Жителите на селото са шокирани от жестокото нападение. Споделят, че такова нещо не се е случвало досега в селото, но въпреки това не се страхуват.

71-годишният мъж е настанен в реанимацията в болница във Велико Търново, но няма опасност за живота му. По случая са задържани двама души, но разследването продължава.

оставете своят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Последни коментари

Top