Затворник в собствения си дом! Пребиха и заключиха старец за 340 лв. Прочети още на:

Затворник в собствения си дом! Пребиха и заключиха старец за 340 лв. Прочети още на:

Нагли крадци пребиха и ограбиха 71-годишен мъж от павликенско село Сломер. За капак апашите заключили жертвата в собствената му къща, където мъжът престоял 4 дни.
Още по темата
Пребитата баба от Дреновец: Първо биха, после питаха…
Двама 18-годишни набиха пенсионерка, за да я ограбят
Едва в началото на седмицата той бил открит от съселяните си в безпомощно състояние, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Двама мъже нахлули в дома на пенсионера и го принудили да им даде всичките си пари. Той извадил последните 340 лева, които имал, но въпреки това те го пребили и го заключили в една от стаите в къщата му.

Четири дни по-късно продавачката в местния магазин се осъмнила да не се е случило нещо с мъжа, защото не го е виждала дълго време. Така хора са отишли до дома му, където са го открити заключен и в тежко състояние.

Жителите на селото са шокирани от жестокото нападение. Споделят, че такова нещо не се е случвало досега в селото, но въпреки това не се страхуват.

71-годишният мъж е настанен в реанимацията в болница във Велико Търново, но няма опасност за живота му. По случая са задържани двама души, но разследването продължава.

оставете своят коментар

Top