Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

200 лева глоба на държавата ще трябва да плати 58-годишната М. И. от Павликени за неуспешен опит да обере възрастен мъж.
В края на миналия месец Е. К. (71 г.) отишъл да си направи покупки от централния пазар в града. Наредил се на опашка на един от щандовете, а М. И. се примъкнала зад него. Видяла, че дядото държи портмонето си в задния джоб и се опитала внимателно да го издърпа, без той да се усети. Опитът й се оказал сполучлив, но за лош късмет действията й били забелязани от униформен служител на РУП – Павликени, който обхождал пазара и следял за нарушения на обществения ред. Полицаят задържал джебчийката и върнал на дядото портфейла, в който имало 112 лв.


Срещу М. И. започнало бързо производство и само след две седмици тя била изправена пред съда. Прокуратурата й предложила споразумение и тя се признала за виновна и се отказала от разглеждане на делото по общия ред. Съдът счел, че случаят е маловажен и не й е наложил предвиденото в закона наказание “лишаване от свобода” и на крадлата й се разминало само с глоба. Тя не за първи път застава пред съда за подобно деяние, като се оплаквала, че тъй като е вдовица и пенсионерка, парите, които получавала, били недостатъчни, за да се изхранва. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.
Пламен КАРАИВАНОВ

Кой е онлайн 

В момента има 133  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
650
Статии
142
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top