Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Театралният спектакъл „Здравей, обичам те” ще гостува в Павликени по случай празника на влюбените Св. Валентин. Представлението ще бъде представено тази вечер от 18:00 ч. в голямата зала на Община Павликени. Входът е 5 лева, а за ученици и пенсионери – 3 лв.

 

Представлението се игра две години на сцената на “Студио 5” на Национален дворец на културата в София. Гостувало е в повечето големи градове в България, както и в Българския културен център “Дом Витгенщайн” във Виена. Спектакълът е показван и пред българските общности в САЩ и Канада, гостувал е още в Българските културни центрове в Берлин и Лондон, има участие и в първия Фестивал на българското изкуство в Люксембург през април 2013 г.

Спектакълът е романтична комедия по текстове на съвременния американски драматург Нийл Саймън. Технически може да бъде реализиран както на голяма сцена (със зала от 300-400 души), така и на открита лятна сцена, камерна сцена или в кафе театър. Подходящ е за зрители от всички възрасти. Участват Бойка Велкова и Стефан Спасов. Бойка Велкова е актриса от трупата на Народен театър “Иван Вазов”, една от най-добрите ни актриси в момента, носителка на редица престижни театрални награди. Стефан Спасов е водещ на телевизионното състезание “Минута е много” по БНТ 1 и участва в някои от най-успешните представления на сцената на “Сълза и смях”.

Кой е онлайн 

В момента има 445  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
567
Статии
132
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Времето в Павликени

Partly Cloudy

7°C

Павликени

Partly Cloudy

Humidity: 76%

Wind: 19.31 km/h

  • 24 Mar 2016

    Rain 8°C 3°C

  • 25 Mar 2016

    Showers 8°C 1°C

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top