Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Обществено обсъждане по проекта на Народно читалище “Братство-1884″ се проведе в Павликени. То е свързано с реализирането на проекта за модернизация на читалището за представяне на нови слуги за населението. Проектът е по мярка 321 на Програмата за развитие на селските райони, за който читалището сключи договор за финансиране през декември м.г. Европейските средства покриват 100 % от нужната сума.

Първият голям проект на НЧ “Братство-1884″ е на стойност 351 969,15лв. По него ще бъде извършен ремонт в емблематичната сграда в центъра на Павликени. Проектното предложение е насочено към осигуряване на среда, достъп и условия за предоставяне на културни услуги за населението, включително и на хора с увреждания, свързани с отдиха и свободното време. Ще бъдат подменени всички 550 стола в големия салон на читалището и 200 в лекционната зала. Предвидено е закупуването на нова озвучителна и осветителна техника за салона, ново “сценично облекло”, ново компютърно оборудване, мултимедийна техника.

Надеждата ни е, че обновената среда ще мотивира повече от децата ни да потърсят преподавателите в читалището и с тяхна помощ да се научат да свирят на музикален инструмент, да пеят, да рисуват, да танцуват и да бъдат мотивирани млади хора, коментира кметът на Павликени инж. Емануил Манолов.

Председателят на настоятелството на НЧ “Братство-1884″ Петър Петров благодари на екипа на общинска администрация за изготвянето на самия проект и за комплектоването му с всички необходими документи.

Проектът е със срок до 15 юли 2015 г.

Кой е онлайн 

В момента има 391  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
703
Статии
143
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top