Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

28-ГОДИШНАТА ДИАНА БАЛЕВСКА ПРЕЖИВЯ НЕПРИЯТНА СИТУАЦИЯ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ „ЕКО“ В ГОРНА ОРЯХОВИЦА. Младата жена заяви, че ще си търси правата чрез всички възможни институции и няма да остави нещата така. Вече е подготвила жалби до комисията за защита на потребителите, държавната агенция по метрологичен и технически надзор и седалището на фирма „Еко“ в София. Тя пожела да разкаже пред „Борба“ случая.


В неделя в 11:00 часа Диана отишла заедно с приятеля си да зареди колата. „Казах на служителя да напълни резервоара догоре и ми се стори, че стана много бързо, но си помислих, че вероятно има все още налични литри в автомобила. Приятелят ми отиде да плати и се върна с касов бон, който ни втрещи“, сподели тя. Оказало се, че колата й – модел „Фолксваген Поло“ 2011 година, е заредена с 56 литра дизел при капацитет на резервоара 45 литра. За горивото платил 113 лв., а обикновено, когато жената зареждала догоре колата в други бензиностанции, това струвало не повече от 85 лв.

Изненадата била и при двамата и още по-сериозна за приятеля й – собственик на автосервиз с доста добри познания по колите, който обяснил, че подобно зареждане не е възможно, дори ако дизелът е налят до капачката. Двойката влязла при касиерката да попита за недоразумението. „Служителката ни каза да дойдем на следващия ден и да уведомим за проблема управителката. Отидохме в понеделник и управителката изиска записите от камерите. На тях се вижда как зареждат колата, как моят приятел плаща и всичко останало от разказа ни, но обяснение за това как резервоарът е побрал 11 литра повече не получих“, заяви Диана. Управителката пък извикала друга жена от фирмата, която демонстрирала пред опарената 28-годишна клиентка как туба от въпросната колонка събира точно 20 литра. „В крайна сметка дори да е бил разбутан четецът на колонката на бензиностанцията, какво ми гарантира, че на следващия ден не е оправен? Няма как да се докаже, че са ме измамили. Поисках си двадесетте лева, но ме отпратиха“, допълни Диана. 

Кой е онлайн 

В момента има 404  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
703
Статии
143
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top