Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Промени в разписанието на влаковете през гара Бутово поискаха жителите на павликенското село по време на приемна на народния представител Милка Христова.
Минути преди 6:00 ч. сутринта минават през гарата влаковете към София и към Горна Оряховица.

На връщане влаковете са след 18:00 ч. и след 20:00 ч. съответно от Горна Оряховица за Плевен и от София за Горна Оряховица. Това обясниха присъстващите, които настояват разписанието да се промени така, че часовете да са по-удобни за придвижване на работещите.

Народният представител пое ангажимент да разговаря с длъжностните лица в „Пътнически превози“ ЕООД, за да консултира промени в разписанието. Очаква се в края на януари часовата схема на влаковете да бъде променена, каза Милка Христова по време на приемната.

Над 20 човека посетиха приемните дни в Бутово, Бяла черква и Павликени, които депутатът от БСП проведе през миналата седмица. В Бутово още поискаха помощ за разрешаване на проблема със свлачището от страната на фабриката в местността „Къвлака“, което застрашава да срути няколко къщи. Една постройка вече е в много лошо състояние, по фасадата са видми пукнатините, но опасността е и за съседните къщи.

Хората от Бяла черква настояват за ретранслатор, който да подобни радио- и телевизионния сигнал над града. В Павликени пък хората основно идваха с лични проблеми и молби да се намери работа.

 

Кой е онлайн 

В момента има 453  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
703
Статии
143
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top