Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

97 602 ЕВРО СПЕЧЕЛИ ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО АГРАРНИ ТЕХНОЛОГИИ „ЦАНКО ЦЕРКОВСКИ“ В ПАВЛИКЕНИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ПРОЕКТ по програмата „Еразъм +“. Средствата са за ученическа практика, която 25 възпитаници в специалностите „Селски туризъм“, „Механизация на селското стопанство“ и „Цветарство“ ще проведат в реална работна среда в град Перуджа в Италия.
Основната цел на проекта е младите хора да успеят да приложат на практика придобитите професионални знания и умения. В продължение на две седмици учениците ще имат възможност да практикуват в реална работна среда в туристическите и селскостопанските структури на Италия, да се запознаят с организацията на конкретните дейности, с историята на туризма и селското стопанство. В края те ще получат сертификат „Европас мобилност“, който е допълнително предимство пред бъдещите им работодатели.


ТОВА Е ДЕВЕТИЯТ ПРОЕКТ, КОЙТО ГИМНАЗИЯТА ПЕЧЕЛИ ОТ 2008 ГОДИНА ДО МОМЕНТА. Благодарение на това практика в страни от Европейския съюз са провели вече 160 ученици от специалностите „Цветарство”, „Горско и ловно стопанство”, „Механизация на селското стопанство”, „Земеделско стопанство” и „Селски туризъм”. След месец предстои още 20 ученици да заминат на практика в град Сполето в Италия.

Кой е онлайн 

В момента има 166  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
688
Статии
143
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top