Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Градската организация на БСП издигна инж.Емануил Манолов за втори мандат като кмет на Община Павликени. Пленумът се проведе на 27 април и включваше запознаване на членовете с решенията на Националния съвет, свързани с местните избори, промените в партийния устав и механизма за вътрешнопартийно оценяване на дейността на кметовете. Пред актива градоначалникът направи пълен отчет за напредъка в изпълнението на управленската му програма по отношение на инфраструктурата и социалното дело.

„В този мандат Община Павликени е управлявана от принципите на експертността“, каза инж.Манолов и подчерта, че за разлика от много негови колеги в страната, не е направил политическа чистка в администрацията след встъпването си в длъжност.
„В управлението на Общината има морал“, каза инж.Манолов.

Градоначалникът описа подробно всички инфраструктурни проекти, които се изпълняват в Павликени. Похвали се чуха в залата за обновения градски стадион, новите междуселищни пътища, изграждащата се градска пречиствателна станция и новооткритите социални заведения за деца.

Общинският председател инж.Дончо Дончев обяви номинацията на инж.Манолов за втори мандат като кмет на Община Павликени. С призив към присъстващите се обърна и бившият депутат от региона Милка Христова. Тя обобщи в писмото си успехите на Павликени, категорично обори спекулациите, че има амбиции към кметския пост и обяви „пълната си подкрепа за компетентността и работливостта на инж.Емануил Манолов“.

Положителната си оценка за напредъка в Павликени сподели и народният представител Мариана Бояджиева от „БСП лява България“. „Аз съм горда с постигнатото от екипа на Павликени. Като гледаме днес създаденото, се убеждаваме, че когато хората се трудят, имат амбицията да създават и имат подкрепата на съгражданите си, добрите неща се случват“, каза Бояджиева. Тя подчерта, че инж.Манолов се вписва в разписаните от партията критерии за изборност със своите делови и професионални качества, усърдието, трудолюбието и уменията да решава проблемите на Общината.

Кой е онлайн 

В момента има 132  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
688
Статии
143
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top