Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

×

Внимание

Грешка при зареждането на XML файла

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
ТЕЛЕФОНИ ЗА ОБЯВИ И РЕКЛАМИ:
062 62 04 58, 0879 408 142,
e-mail: borbavt@vali.bg 

 

Add a comment

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
Add a comment

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Бюст-паметник на Атанас Хаджиславчев, първия почетен гражданин и старейшина на селището, откриха вчера в Павликени. Мемориалният знак се намира на главната алея в централния градски парк “Кирил Ракаров”. Откриването му стана точно на датата на смъртта на Атанас Хаджиславчев през 1943 г.
На тържеството присъстваха кметът инж. Емануил Манолов, председателят на ОбС инж. Дончо Дончев, общински съветници, почетни граждани на Павликени, кметове на населени места, граждани. Тук бяха и правнукът на Атанас Хаджиславчев Иван и неговите синове Георги и Атанас Хаджиславчеви. Заупокойна молитва отслужи архимандрит Георгий.

Add a comment

Прочети още...

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ НА ДПС Е ИЗКЛЮЧИЛ ОТ ПАРТИЯТА БИВШИЯ ЗАМЕСТНИК ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ АНДРЕЙ ИЛИЕВ, научи “Борба” от свои източници. Той е бил поканен да присъства на заседанието в края на миналата седмица, но не се отзовал. Мотивите за санкцията са, че Илиев работи против престижа на ДПС. Бившият вече активист бе дори и служебен областен председател на движението и общински лидер в Павликени, където създаде силна партийна организация.
Пред репортер на вестника санкционираният бивш активист заяви, че настоящото областно ръководство търси врагове с партиен билет непосредствено преди местните избори, които са от голямо значение за партията. По думите му националното ръководство и депутатът Камен Костадинов едва ли са наясно с действията на Областния съвет. Илиев каза още, че санкцията му ще се отрази на структурата в Павликени, която и без това е разделена на няколко лобита след изключването на ексдепутата Хасан Хаджихасан от ДПС. Преди няколко месеца партията напусна общинската съветничка във Велико Търново Ваня Павлова, а съвсем наскоро и Румен Павлов, който бе втори в кандидатдепутатската листа за миналогодишния парламентарен вот.

Е. СВЕТОСЛАВОВА

Add a comment

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

32-годишна жена бе задържана след неуспешен опит да извърши джебчийска кражба. Около 10,30 ч. във вторник, на пазара в Павликени, 74-годишен мъж от с. Михалци се наредил на опашка пред щанд за жива риба. Докато чакал, дядото усетил леко подръпване на чантата, в която си държал портмонето и се обърнал. Жената, която била след него, дръпнала рязко ръката си. Възрастният мъж осъзнал, че се е опитала да измъкна портмонето от чантата. Развикал се, а крадлата побегнала. Служители на районното управление на полицията в Павликени в този момент извършвали патрулна дейност в района на пазара и станали свидетели на случката. Униформените служители се втурнали след бягащата жена и след кратко преследване я задържали. Отвели я в ареста за срок от 24 часа по ЗМВР. Оказало се, че това е Е. С., която била стара тяхна познайничка с редица криминални регистрации и влезли в сила присъди за подобни престъпления в миналото. Изяснило се, че в портмонето, което се опитала да отмъкне, имало 400 лв. Срещу Е. С. е образувано бързо производство.
Пламен КАРАИВАНОВ

Add a comment

Кой е онлайн 

В момента има 971  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
590
Статии
136
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Времето в Павликени

Павликени

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top