Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Структурите на ГЕРБ в областта подкрепят подписката с искане за референдум за изборните правила. Жителите на областта имат възможност да се подписват във всичките офиси на ГЕРБ в общинските центрове – В. Търново, Г. Оряховица, Свищов, Елена, Павликени, Златарица, Лясковец, Полски Тръмбеш, Сухиндол, Стражица.


На разположение на гражданите са и специално обособени пунктове. Всеки работен ден до 21 февруари ще функционира пунктът пред Музикално-драматичния театър във Велико Търново – от 11 до 13 и от 16 до 18 ч. Пред сградата на Общината в Павликени също се събират подписи – от 10 до 12 ч и от 16 до 18 ч. на 17, 18 и 19 февруари.
Подписката, в подкрепа на предложения от президента Плевнелиев национален референдум по изборните въпроси, бе организирана от инициативен граждански комитет с председател проф. Георги Близнашки. Идеята е три въпроса да фигурират в референдума: подкрепяте ли част от депутатите да се избират мажоритарно; подкрепяте ли въвеждането на задължително гласуване на изборите и националните референдуми; подкрепяте ли да може да се гласува и дистанционно по електронен път при произвеждане на изборите и референдумите.

Кой е онлайн 

В момента има 348  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
703
Статии
143
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top