Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

×

Внимание

Грешка при зареждането на XML файла

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

            Безумието по време на Черния петък може все още да не е обхванало напълно България, но е добре да знаем какво се случва всяка година в щатите – държавата, която основава този ден на намаления и да внимаваме това да не се пренесе и у нас.Преди да си мислите, че идва "Черен петък" за пазаруване, трябва да се уверите, че имате достатъчно голям бюджет, за да не бъдете разочаровани по-късно, че сте нямали пари, за да си купите всичко, което искате. Така че се подгответе да бъдете нападнати от предлаганите оферти за електроника и домакински уреди, но също така и дрехи. Всъщност, можете да намерите отстъпки за всеки продукт на пазара, а може би и някои, които не сте се замисляли. Магазините имат стотици, ако не хиляди възможности за вас, но не означава, че ще трябва да купувате продукти, които не ви трябват и да харчите излишни пари. Малко внимание не боли, но възможностите може да са едни от най-големите.Основните търговци на дребно са магазините за електроника. В действителност, EMAG е първият магазин, който донесе този обичай в България и сега предлагат стотици хиляди сделки за вас. Но други магазини също предлагат значителни отстъпки на купувачите. Много магазини също предлагат различни оферти на намаление, така че можете да получите и книги, дрехи и много други продукти (за кухнята, дом, градина, играчки) при по-ниски цени в сравнение с останалата част от годината.За щастие, онлайн пазара е доста развит у нас, така че при Черният петък, може дори да не се наложи да излизате от вас, и да спестите няколко стотин лева за продуктите, които желаете. Можете да поръчате от интернет и дори се препоръчва, тъй като ще получавате актуализации в реално време и ще проверите цената за един и същ продукт на няколко места, за да видите къде е по-евтино.

Ако обаче искате да отидете на разходка, големите вериги магазини също организират Черния петък. Carrefour, Auchan и всички останали вече са започнали да с намалението на цените на домакински уреди, като колкото повече наближава 18 ноември, броят ще се увеличи.

Дори и ако всички тези предложения изглеждат много привлекателни, добре е преди да решите да се възползвате от тях, да направи план да купувате само това, което ви трябва. Когато видите, че много от любимите ви продукти са евтини може да смятате, че трябва да ги вземете, но както всяка година има Черен петък, както и много други възможности за намаление, то ще трябва да бъдете търпеливи и да купувате само това, което е необходимо.

Кой е онлайн 

В момента има 980  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
590
Статии
136
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Времето в Павликени

Павликени

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top