Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

„Национална лотария” прецаква късметлията от Ямбол с хитри уловки

Милионерът от Ямбол може да не успее да вземе полагащата му се печалба от 12 000 000 - падналия рекорден джакпот от Националната лотария. 61-годишният ерген чичо Митко излезе от анонимност след няколкодневна мистериозна неизвестност. Шофьорът на камион е ухилен и доволен, ама не знае какво ще прави с парите. Как и ще знае, като всъщност той няма да ги вземе, защото схемата и условията на играта не му позволяват. 

„Спечелил човечецът, но всъщност какво? – Имагинерни пари, които някой ще му ги върти 20 години, а за него... на час по лъжичка. Всяка година по 500 хил.?! – повече струва колата на г-н Шарлопов, който му се яви ката финансов съветник.“ Това написа в писмо да агенция „ПИК“ читателят М. Димитров. В него ясно се описват схемите на голямото прецакване "Национална лотария" и истината за това дали всъщност чичо Митко е милионер, или не съвсем. 

Авторът поставя и няколко резонни въпроса:

1. С какво право огласяват кой е печелившият, ако той не желае? По закон никой няма право да огласява източниците на доходи на частни физически и юридически лица освен ако не са разследвани за злоупотреби от специализираните органи, т. е. по тази пункт печелившият може да съди т. нар. „Национална лотария” за злоупотреба с информация.

2. Печалбата се изплаща 20 години?! Пита се какво става, ако за това време човекът, не дай, Боже, се спомине, „Лотарията /фирмата/” фалира, настъпят социални катаклизми, война, непочтени лица се намесят в схеми за натиск, измами, убият го целенасочено и пр. Ами ще загуби всичко човечецът, все едно не е печелил и по-добре да не беше, а някой ехидно ще се смее на гърба на „бедняка милионер”.

3. По какъв закон се изплаща само 1/24-та от спечеленото, а с останалата сума „Лотарията” си играе, както намери за добре години наред? Във всички нормални страни, ако печелившият си поиска цялата сума, му се удържат примерно 30% от печалбата и получава останалото. Всеки би предпочел да получи в случая реално 9 от тези 12 милиона и да разполага с тях, както намери за добре, а не да го залъгват с някакви пари, които щял да получи, след като си иде от този свят, още повече че печалбата не можело да се наследява.

4. Разсъждавайки логично, цялата схема на т. нар. „Национална лотария” работи единствено и само в интерес на бизнесмените, които са я създали! За милионите наивници, които всеки ден дават левчетата си да трият билетчета, всичко е само някаква илюзорна надежда. Непрекъснато се рекламират десетки нови и нови игри с обещания за 10 Х 500 хил., безкрайни милиони и пр., а да сте чули да са спечелени, след като било задължително да се обявяват?! С пренебрежимо малки изключения /2 или 3/ ни показват хора, ударили 5, 10, 15, 20 хил. лева, тук-там някой с по-голяма сума. Да са ви показали онзи, който е спечелил обещаваните в една от игрите 50 хил. за 10 или 20 години?

Кой е онлайн 

В момента има 423  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
703
Статии
143
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top