Обяви за Павликени

Новини и обяви от региона

×

Внимание

Грешка при зареждането на XML файла

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

По традиция, по време на Националния  пенсионерски събор-надпяване, в планинския туристически комплекс „Беклемето“, ще се проведе и Националната пчеларска среща „СЕВЕР – ЮГ“.

         Откриването  е на 22 август, събота, от 10.00ч. от кмета на Троян.

         Организатори на срещата са: Сдружение Пчеларско дружество „Майка“-Троян, Пчеларско дружество „Лавандула“ – гр.Карлово, Община Троян, Община Карлово, с медиен партньор вестник „Пчела и кошер“.

         Д-р Иванка Желязкова ще говори на тема „Медоносните продукти при индикацията за оценка  качеството на околната среда“.  Организиран е Дискусионен клуб  на общински и национални сдружения на пчеларите  производители на мед, с участието на председатели на общински дружества и членове.

         В срещата ще участват и производители на пчеларски инвентар, кошери, восъчни основи, лекарства за пчелите, пчелни майки, издатели на специализирана пчеларска литература и други  свързани с пчеларството дейности.

         Донка Михайлова – кмет на Община Троян е отправила покана към министъра на земеделието и храните проф. д.с.н. Димитър Греков да бъде гост на Националната пчеларска среща.

Кой е онлайн 

В момента има 112  гости и няма потребители и в сайта

Статистика 

Потребители: Потребители
590
Статии
136
ВАШАТА РЕКЛАМА

Случайни Снимки

Времето в Павликени

Павликени

Фейзбук приятели 

 

Потребителско меню 

Клипове

Scroll to top